072-2001220

Schoorsteenveger Enkhuizen

Schoorsteenveger

U heeft gezocht naar schoorsteenveger? Wij werken met allerlei soorten schoorstenen en bieden een uitstekende service tegen aantrekkelijk tarief. Werkzaamheden die wij geheel zelfstandig en deskundig voor u uitvoeren zijn:

  • Reparatie van uw schoorsteen
  • Schoorsteenreiniging
  • Schoorsteeninspectie
  • Dakgevelreiniging
  • Dakpannenreiniging
  • Zonnepanelen
  • Schoonmaken en andere reparatie- en inspectiediensten

Voorkom schoorsteenbrand!

Bij de verbranding van hout, turf of kolen komen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht. Deze deeltjes hechten zich uiteindelijk aan de wand van uw schoorsteen. Op den duur ontstaat er een brandbare laag. Deze aanslag kan dus gaan branden met een schoorsteenbrand tot gevolg. Schakel een ervaren schoorsteenveger in die u kan helpen dit te voorkomen voordat u de brandweer moet bellen!

Schoorsteenveger? Bel meteen naar 072-2001220.

Waarom zijn jullie kwalitatief de beste?

Omdat wij uitsluitend met de beste schoorsteen specialisten werken, die met de nieuwste technologie de problemen oplossen. Door voor ons te kiezen werkt u met de beste vakmensen met de beste kwaliteit en service. Zij zijn voortdurend onderweg en hebben voldoende voorraad en gereedschap mee om de klus deze middag nog te klaren!

Bel ons voor vrijblijvend advies

Bent u op zoek naar periodiek onderhoud of inspectie? Er staat altijd iemand voor u klaar om u direct te helpen. Bel daarom meteen als u vragen hebt. Voor een offerte of advies kunt u ons de hele dag bereiken, ook deze middag. Bekijk hier onze tarieven »

Schoorsteenveger Enkhuizen

Wilt u advies met betrekking tot uw schoorsteen, dakpannen, dakkapel of uw zonnepanelen laten reinigen? Of wilt u direct een oplossing? Wij zijn deze middag bij u in de regio en kunnen u meteen helpen. Bel deze middag vrijblijvend en u wordt meteen te woord gestaan, zonder wachtrij.

Bel deze middag nog met ons algemeen servicenummer via 072-2001220.

Gediplomeerd schoorsteenveegbedrijf Enkhuizen

Op zoek naar schoorsteenveger in Enkhuizen? Onze schoorsteenvegers staan direct voor u klaar!

072-2001220

Onze pluspunten:
Goede bereikbaarheid. Ook deze middag.

Schoorsteenvegers Enkhuizen kunt u bereiken via ons telefoonnummer of u kunt onderstaand contactformulier gebruiken. Laat ons uw schoorsteen vegen of helpen met schoorsteenveger in Enkhuizen! Bel ook voor stookadvies.

Snel ter plaatse.

Dagelijkse rijden er tientallen servicewagens in en rondom Enkhuizen. Onze telefonistes staan u graag deze middag nog te woord voor het inplannen van een afspraak. In veel gevallen kunnen wij u deze week of weekend nog helpen.

Gediplomeerd Schoorsteenveegbedrijf Enkhuizen

Wij hebben voor elk dakprobleem de expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Naast schoorsteenreiniging, dakpannen reiniging, zonnepanelen reiniging en inspectie, geeft schoorsteenveger Enkhuizen ook stookadvies op maat.

Al jaren een begrip in Nederland.

Onze schoorsteenvegers bieden u de zekerheid van jarenlang kennis en ervaring van vele vakbekwame en gespecialiseerde schoorsteenvegers. Inclusief garantie op alle allround werkzaamheden en tevens een veegbewijs voor de verzekering.