085-0645334

Dakkapel Schoonmaken

Dakkapel Schoonmaken

U heeft gezocht naar dakkapel schoonmaken? Wij werken met allerlei soorten schoorstenen en bieden een uitstekende service tegen aantrekkelijk tarief. Werkzaamheden die wij geheel zelfstandig en deskundig voor u uitvoeren zijn:

  • Reparatie van uw schoorsteen
  • Schoorsteenreiniging
  • Schoorsteeninspectie
  • Dakgevelreiniging
  • Dakpannenreiniging
  • Zonnepanelen
  • Schoonmaken en andere reparatie- en inspectiediensten

Voorkom schoorsteenbrand!

Bij de verbranding van hout, turf of kolen komen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht. Deze deeltjes hechten zich uiteindelijk aan de wand van uw schoorsteen. Op den duur ontstaat er een brandbare laag. Deze aanslag kan dus gaan branden met een schoorsteenbrand tot gevolg. Schakel een ervaren schoorsteenveger in die u kan helpen dit te voorkomen voordat u de brandweer moet bellen!

Dakkapel Schoonmaken? Bel meteen naar 085-0645334.

Dakkapel Schoonmaken? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar!

Vraag of offerte mbt. dakkapel schoonmaken? Bel ons deze nacht nog!

085-0645334

Onze pluspunten:
Goede bereikbaarheid. Ook deze nacht.

U kunt onze schoorsteenvegers bereiken via ons telefoonnummer of u kunt onderstaand contactformulier gebruiken. Laat ons u helpen met stookadvies of dakkapel schoonmaken!

Snel ter plaatse.

Dagelijkse rijden er tientallen servicewagens rond bij u in de buurt. Onze telefonistes staan u graag deze nacht nog te woord voor het inplannen van een afspraak. In veel gevallen kunnen wij u deze week of weekend nog helpen met dakkapel schoonmaken.

Gediplomeerd Schoorsteenveegbedrijf

Vragen over dakkapel schoonmaken? Wij hebben voor elk dakprobleem de expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Naast schoorsteenreiniging, dakpannen reiniging, zonnepanelen reiniging en inspectie, geeft Erkende Schoorsteenveger ook stookadvies op maat.

Al jaren een begrip in Nederland.

Onze schoorsteenvegers bieden u de zekerheid van jarenlang kennis en ervaring als het gaat om dakkapel schoonmaken. Naast garantie op alle allround werkzaamheden ontvangt u tevens een veegbewijs voor de verzekering.