085-0645334

Dakgoot reiniging

Dakgoot reiniging

U heeft gezocht naar dakgoot reiniging? Wij werken met allerlei soorten schoorstenen en bieden een uitstekende service tegen aantrekkelijk tarief. Werkzaamheden die wij geheel zelfstandig en deskundig voor u uitvoeren zijn:

  • Reparatie van uw schoorsteen
  • Schoorsteenreiniging
  • Schoorsteeninspectie
  • Dakgevelreiniging
  • Dakpannenreiniging
  • Zonnepanelen
  • Schoonmaken en andere reparatie- en inspectiediensten

Voorkom schoorsteenbrand!

Bij de verbranding van hout, turf of kolen komen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht. Deze deeltjes hechten zich uiteindelijk aan de wand van uw schoorsteen. Op den duur ontstaat er een brandbare laag. Deze aanslag kan dus gaan branden met een schoorsteenbrand tot gevolg. Schakel een ervaren schoorsteenveger in die u kan helpen dit te voorkomen voordat u de brandweer moet bellen!

Dakgoot reiniging? Bel meteen naar 085-0645334.

Dakgoot reiniging? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar!

Vraag of offerte mbt. dakgoot reiniging? Bel ons deze avond nog!

085-0645334

Onze pluspunten:
Goede bereikbaarheid. Ook deze avond.

U kunt onze schoorsteenvegers bereiken via ons telefoonnummer of u kunt onderstaand contactformulier gebruiken. Laat ons u helpen met stookadvies of dakgoot reiniging!

Snel ter plaatse.

Dagelijkse rijden er tientallen servicewagens rond bij u in de buurt. Onze telefonistes staan u graag deze avond nog te woord voor het inplannen van een afspraak. In veel gevallen kunnen wij u deze week of weekend nog helpen met dakgoot reiniging.

Gediplomeerd Schoorsteenveegbedrijf

Vragen over dakgoot reiniging? Wij hebben voor elk dakprobleem de expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Naast schoorsteenreiniging, dakpannen reiniging, zonnepanelen reiniging en inspectie, geeft Erkende Schoorsteenveger ook stookadvies op maat.

Al jaren een begrip in Nederland.

Onze schoorsteenvegers bieden u de zekerheid van jarenlang kennis en ervaring als het gaat om dakgoot reiniging. Naast garantie op alle allround werkzaamheden ontvangt u tevens een veegbewijs voor de verzekering.