085-0645334

Dakbedekking plat dak

Dakbedekking plat dak

U heeft gezocht naar dakbedekking plat dak? Wij werken met allerlei soorten schoorstenen en bieden een uitstekende service tegen aantrekkelijk tarief. Werkzaamheden die wij geheel zelfstandig en deskundig voor u uitvoeren zijn:

  • Reparatie van uw schoorsteen
  • Schoorsteenreiniging
  • Schoorsteeninspectie
  • Dakgevelreiniging
  • Dakpannenreiniging
  • Zonnepanelen
  • Schoonmaken en andere reparatie- en inspectiediensten

Voorkom schoorsteenbrand!

Bij de verbranding van hout, turf of kolen komen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht. Deze deeltjes hechten zich uiteindelijk aan de wand van uw schoorsteen. Op den duur ontstaat er een brandbare laag. Deze aanslag kan dus gaan branden met een schoorsteenbrand tot gevolg. Schakel een ervaren schoorsteenveger in die u kan helpen dit te voorkomen voordat u de brandweer moet bellen!

Dakbedekking plat dak? Bel meteen naar 085-0645334.

Dakbedekking plat dak? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar!

Vraag of offerte mbt. dakbedekking plat dak? Bel ons deze nacht nog!

085-0645334

Onze pluspunten:
Goede bereikbaarheid. Ook deze nacht.

U kunt onze schoorsteenvegers bereiken via ons telefoonnummer of u kunt onderstaand contactformulier gebruiken. Laat ons u helpen met stookadvies of dakbedekking plat dak!

Snel ter plaatse.

Dagelijkse rijden er tientallen servicewagens rond bij u in de buurt. Onze telefonistes staan u graag deze nacht nog te woord voor het inplannen van een afspraak. In veel gevallen kunnen wij u deze week of weekend nog helpen met dakbedekking plat dak.

Gediplomeerd Schoorsteenveegbedrijf

Vragen over dakbedekking plat dak? Wij hebben voor elk dakprobleem de expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Naast schoorsteenreiniging, dakpannen reiniging, zonnepanelen reiniging en inspectie, geeft Erkende Schoorsteenveger ook stookadvies op maat.

Al jaren een begrip in Nederland.

Onze schoorsteenvegers bieden u de zekerheid van jarenlang kennis en ervaring als het gaat om dakbedekking plat dak. Naast garantie op alle allround werkzaamheden ontvangt u tevens een veegbewijs voor de verzekering.